zaterdag 14 juli 2018

Burlesque 4


Hoewel ik op de afgelopen dagen na, veel geborduurd heb, gaat het langzaam. 
Maar het is zeker niet vervelend om te doen! 


De blauwe vakjes vul ik met satijnsteek en elk vakje moet 2 laagjes hebben. Om het een beetje diepte te geven gebruik ik een paar kleuren blauw.

Hieronder een foto van de teentjes. Een Frans knoopje leek me wel leuk.
De letters zijn misschien te dik en dreigen weg te vallen in het blauw.Je ziet dat ik de letters nog een rood accentje gegeven heb. Misschien is dat een oplossing.
Om de tekst heen op het blauw, maak ik een randje knoopsgatsteek, heel fijn, dat maakt het net wat strakker, hoop ik. 


En hier staat : lyrics Jesse J. Straks gaan die blauwe hulplijntjes weg en kan je het goed zien. Het leek met wel netjes om de naam van de band te noemen.2 opmerkingen:

  1. Heerlijk hoor je creativiteit zo volgen. Het is een koningin zie ik, heb je er een bedoeling mee?Iedere vrouw is gelijk een queeen! Love yourself :)) Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De San Francisco School for Embroidery and design organiseert regelmatig een 'stitchathome-challenge'. Alle ingezonden werken ( of een foto ervan) worden tentoongesteld als ze voldoen aan de opdracht. Deze keer is het thema 'burlesque'. Als je je aanmeldde dan kreeg je Kreinik garen toegezonden. Een gedeelte daarvan moet je gebruiken in je werk. Ik gebruik de tekst van Jesse J: I love my body, I love my skin. I am a goddes, I am a queeen, als inspiratie.Vandaar de kroon! groeten! Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen